Να στείλετε μήνυμα
Zhengzhou shanghe electronic technology co. LTD
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Lily

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615638813509

WhatsApp : +8615638813509

Free call

Υπερηχητική πολλών χρήσεων φυσική μηχανή εξέτασης Shanghe: Κύρια καινοτομία βιομηχανίας, εύκολη φυσική εξέταση αυτοεξυπηρετήσεων

October 13, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Υπερηχητική πολλών χρήσεων φυσική μηχανή εξέτασης Shanghe: Κύρια καινοτομία βιομηχανίας, εύκολη φυσική εξέταση αυτοεξυπηρετήσεων

Ο περασμένος χρόνος ήταν η 100η επέτειος της ίδρυσης του κόμματος και του πρώτου έτους του «14ου πενταετούς σχεδίου». Ήταν εξαιρετικά ασυνήθιστο και δύσκολο. η χώρα μου εμμένει στην καθοδήγηση ΧΙ Jinping σκεπτόμενη στο σοσιαλισμό με τα κινεζικά χαρακτηριστικά για μια νέα εποχή, και συνεχίζει να παγιώνει και να επεκτείνει τα επιτεύγματα της επιδημικού πρόληψης και του ελέγχου και οικονομικός και της κοινωνικής ανάπτυξης. Το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων έχει βελτιωθεί πολύ. Αν και το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων έχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, αλλά η προκύπτουσες αδικαιολόγητες διατροφή και η έλλειψη άσκησης έχουν ενεργοποιήσει το συναγερμό στην υγεία των όλο και περισσότερων ανθρώπων. Η επικράτηση των ασθενειών όπως η παχυσαρκία, η υπέρταση, και hyperlipidemia αυξάνεται.

 

Ο κ. Li, που είχε αποσυρθεί ακριβώς, έπασχε από αυτές τις ασθένειες. Τα σάκχαρα αίματος, η πίεση του αίματος, τα λιπίδια αίματος, και το ουρικό οξύ δεν ήταν μέσα στην κανονική σειρά. Ο περισσότερος πονοκέφαλος για τον κ. Li είναι ότι πρέπει να πάει στο νοσοκομείο για τις κανονικές εξετάσεις, που καταχωρεί, περιμένοντας στη σειρά, περιμένοντας τις εξετάσεις, ξοδεύοντας πολλά χρήματα, και φυσικά και διανοητικά εξαντμένος κάθε φορά. Μέχρι φέτος, είδα το Shanghe και - μηχανή εξέτασης υγείας V20 σε ένα κοινοτικό νοσοκομείο. Αυτή η μηχανή εξέτασης μπορεί να μετρήσει τους πολλαπλάσιους δείκτες υγείας σε μια μηχανή, και ολόκληρη η διαδικασία της φωνής προτρέπει τη μέτρηση, η οποία είναι πολύ κατάλληλη και διακριτική. Η ακρίβεια μέτρησης ιατρικός-βαθμού της και η βασική τεχνολογία οδηγούν επίσης την καινοτομία βιομηχανίας, που κάνει την αυτοεξυπηρέτηση τη φυσική εξέταση πιό φορητή.

 

Ναυτιλία και χειρισμός - η ευφυής φυσική εξέταση όλος--ένα V20 μηχανή υιοθετεί την υψηλής ευκρίνειας full-view LCD 19 ίντσας οθόνη αφής ΔΙΕΘΝΏΝ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΏΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΩΝ, μια οθόνη για τέσσερις λόγους, τα διαφοροποιημένα προσαρμοσμένα συνθήματα οθόνης, τα βίντεο προώθησης εμπορικών σημάτων και τις εικόνες στο χρόνο αναμονής, πολυτελής ατμόσφαιρα και αρίστης ποιότητας η ενσωματωμένη μέτρηση ύψους και βάρους, BMI, η πίεση του αίματος, το ποσοστό καρδιών, το όσπριο, το λίπος, το οξυγόνο αίματος και πολλά άλλα στοιχεία μέτρησης, στοιχεία δοκιμής 20+ μπορούν να ανιχνευθούν γρήγορα σε 3 λεπτά, έξοχος αποδοτικός να κερδίσουν χρόνο των εξεταστών και του προσωπικού. Η συσκευή υποστηρίζει την αυτόματη και ευφυή ανάλυση των στοιχείων μέτρησης, με τη μέτρηση και τη μετάδοση, μια μεγάλη μεγάλη χωρητικότητα περισσότερου από 1 εκατομμυρίου, και η ασύρματη μετάδοση είναι κατάλληλη και ευφυής. Επιπλέον, η ναυτιλία και ο χειρισμός - η ευφυής φυσική εξέταση όλος--ένα V20 μηχανή χρησιμοποιεί την ευφυή ραδιοφωνική μετάδοση φωνής για να μετρήσει τα διάφορα στοιχεία υγείας, και ενσωματώνει την καθοδηγημένη μέτρηση, έτσι ώστε ακόμη και οι αναλφάβητοι άνθρωποι μπορούν να ξέρουν τα αποτελέσματα μέτρησής τους.

  1. Διαρκεί μόνο λεπτά για να μετρήσει εύκολα τα πολλαπλάσια στοιχεία υγείας από την άποψη της απόδοσης, η κοινότητα έχει τη ναυτιλία και το χειρισμό - μηχανή εξέτασης υγείας V20, η οποία κερδίζει στους χρήστες χρόνο της αναμονής την εγγραφή στο νοσοκομείο, του τρεξίματος γύρω στο δρόμο, και αγωνιωδώς της αναμονής. Διαρκεί μόνο λεπτά για να ανιχνεύσει γρήγορα τέσσερα στοιχεία των σακχάρων αίματος, της πίεσης του αίματος, του ποσοστού καρδιών, του ουρικών οξέος και των λιπιδίων αίματος.
  2. Το εξανθρωπισμένο σχέδιο, καλή πρακτική εκτέλεση στην εμφάνιση, μηχανή ιατρικής εξέτασης sjh-V20 υιοθετεί το υψηλής ευκρίνειας σχέδιο μεγάλης οθόνης, το μαλακό φως δεν ενοχλεί τα μάτια, προστατεύει την όραση των ηλικιωμένων, και είναι εύκολο να λειτουργηθεί. Ακριβώς ακολουθήστε τις οδηγίες στην πλήρη μόνος-δοκιμή. Το ενσωματωμένο ευφυές τσιπ ραδιοφωνικής μετάδοσης φωνής λύνει το πρόβλημα μέσης ηλικίας και των ηλικιωμένων ανθρώπων. Το πρόβλημα της κώφωσης, το φιλικό προς το χρήστη σχέδιο αγαπιέται ευρέως από τους χρήστες.
  3. Η ακρίβεια ιατρικού βαθμού, βασικό λάθος «0» τεχνικά, το ευφυές αρρενωπό σύστημα χρησιμοποιείται για να επιτύχει τις πολλαπλάσιες βαθμολογήσεις, που καθιστούν τα στοιχεία μέτρησης ακριβέστερα, και που επιτυγχάνουν ένα βασικό λάθος «0» έναντι των πραγματικών στοιχείων μέτρησης του νοσοκομείου.
  4. Η σε πραγματικό χρόνο μετάδοση στοιχείων, «είχε σχέση» γύρω

Από την άποψη της υπηρεσίας, Shanghe που στέλνει και που χειρίζεται - η μηχανή εξέτασης υγείας V20 συνδέεται με το κινητό τηλέφωνο APP, και διαβιβάζει τα στοιχεία των διάφορων δεικτών ανίχνευσης σε πραγματικό - το χρόνο. Αφήστε «την ανησυχία» να είναι παντού, όλη την ώρα. Στο μέλλον, Shanghe θα δημιουργήσει περισσότερα διοικητικά προϊόντα υγείας που προσαρμόζονται στην τάση ανάπτυξης της The Times, εξουσιοδοτούν την υγιή ζωή με την ευφυή τεχνολογία, και οδηγούν την ανάπτυξη της βιομηχανίας υγείας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας